úterý 17. května 2016

Nový průvodce: Nejlepší ferraty Švýcarska

Může se zdát, že zahálíme, ale není to pravda :-)


Pilně pracujeme na poctivém elektronickém průvodci po 24 nejlepších ferratách ve Švýcarsku, ještě dofinalizujeme poslední úpravy a bude to.

Můžete se těšit na detailní popis přístupu, výstupu, sestupu jednotlivých ferrat, informace o jednotlivých lokalitách, zajímavých tipech v okolí v podobě e-booku ve formátu vhodném pro všechny chytré telefony či tablety, případně počítače. To vše s mapou, GPS souřadnicemi důležitých bodů na trase a GPX záznamem trasy. Připojeny jsou kapitoly věnující se bezpečnosti při lezení po zajištěných cestách, praktickým radám pro cestování ve Švýcarsku nebo historii ferrat. Protože máme Švýcarsko procestované křížem krážem a čerpáme výhradně z vlastních zkušeností, připojili jsme i řadu tipů, co dělat ve Švýcarsku, když zrovna není počasí vhodné k lezení.


Prostě jsme se snažili průvodce vyšperkovat tak, aby v něm bylo vše, co je potřeba, a nebylo nutné dohledávat žádné další informace.


Průvodce Nejlepší ferraty Švýcarska je k dostání na stránce www.pruvodcenaferraty.cz, k dispozici bude co nevidět - 1. června 2016.

2 komentáře:

  1. Dobrý den
    Zajímalo by mě, kolik tento průvodce stojí a kde ho mohu koupit?

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den. Těší nás Váš zájem. Průvodce se dá koupit přes web www.pruvodcenaferraty.cz za 259 Kč (platba přes Paypal nebo převodem na účet) případně nám napište přímo na e-mail info@nejlepsiferraty.cz

    OdpovědětVymazat